Internet of Things in bedrijf

Maciej Kranz – ISBN 978-94-92790-04-0 – € 24,99

Verschenen in november 2017.

» NEW YORK TIMES BESTSELLER «

In de afgelopen vijf jaar is Internet of Things (IoT) uitgegroeid tot dé technologische ontwikkeling waarover iedereen praat. Na personen worden nu ook miljarden ‘dingen’ aangesloten op internet en dat levert een schat aan informatie en mogelijkheden op. Mist jouw organisatie de boot? Leer met behulp van dit boek wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het kunt toepassen om de concurrentie voorbij te streven.

De Amerikaanse editie van dit boek schoot na verschijnen direct naar de top van de New York Times-bestsellerlijst. Internet of Things in bedrijf is geschreven voor managers en professionals die willen weten hoe ze IoT in hun eigen praktijk kunnen toepassen. Maciej deelt in dit boek zijn succesrecept voor de implementatie van IoT en helpt je probleemgebieden te identificeren die je met IoT kunt oplossen en waarvan de investering snel rendement oplevert.

Het boek bevat bovendien talloze praktijkvoorbeelden van organisaties over de hele wereld zodat je kunt leren van de ervaringen van anderen. En het geeft advies op het gebied van personeel en verandermanagement, bespreekt de huidige stand van zaken en schetst toekomstige trends en ontwikkelingen.