Teken en win

Dan Roam – ISBN 978-94-92790-06-4 – € 16,99

Verschenen in december 2017.

» LEER HOE JE OVERTUIGEND COMMUNICEERT MET SIMPELE TEKENINGEN «

Twee-en-dertigduizend jaar geleden maakten je over-over-over-overgrootouders al tekeningen op de muur van hun grot. Vandaag zijn we opnieuw aanbeland in een visueel tijdperk. Ongeveer 90% van alles wat we online delen is visueel: selfies, GIF’s, smartphonevideo’s, enzovoort. Deze communicatie met beelden is geen bevlieging onder de jeugd – het is even natuurlijk als de tekeningen die onze overgrootouders maakten. Alleen nu aangejaagd door moderne technologie.

De afgelopen twintig jaar heeft Dan Roam talloze mensen geleerd hoe je krachtig kunt communiceren met beelden. De meeste mensen denken dat ze niet kunnen tekenen, maar simpele tekeningen zijn vaak het beste en die kun je in drie minuten leren maken. Met slechts zeven basisvormen kun je alles uitbeelden en uitleggen. Dan Roam schreef eerder al vier boeken, maar in dit handzame boekje komt alles samen, plus een heleboel nieuwe tips en adviezen die je meteen kunt toepassen. Dus pak een pen, potlood of stift, teken en win!