Een marketingplan van 1 pagina

Allan Dib – ISBN 978-94-92790-42-2 – € 24,99

Verschenen februari 2023.

Wereldwijde bestseller, 5000 keer 5 sterren op Amazon.
Wat moet je doen aan marketing als je niet kunt beschikken over een torenhoog budget, zoals Apple of Nike? Als je wilt dat elke marketingeuro geld oplevert en geen geld kost? Marketing die  echt werkt. Dit boek skipt alle blabla en geeft je een simpele formule om je bedrijf snel te laten groeien. Stop met willekeurige marketingacties en volg consequent een betrouwbaar plan. Normaalgesproken is het creëren van een marketingplan een lastig en tijdrovend proces – daarom doet bijna niemand het. Maar in dit boek onthult serieondernemer en rebelse marketeer Allan Dib een nieuwe, baanbrekende marketingaanpak. In 9 simpele stappen creëer je een marketingplan dat letterlijk past op één pagina en dat je bedrijf een flinke boost zal geven. Allan Dib geeft je op elke pagina wel een of meer waardevolle marketingtips die je morgen al kunt toepassen.