Professionele video’s maken met je smartphone

Geertje Algera – ISBN 978-94-92790-36-1 – € 20,00

Verschenen maart 2022.

Hét doe-het-zelf handboek voor smartphonevideo! Geschikt voor iPhone en Android.
Veel mensen zijn huiverig om zelf video’s te maken. Ze denken dat het tijdrovend en ingewikkeld is. Dat je er een professional voor moet inhuren of een dure camera voor moet aanschaffen. Niets is minder waar. Met je eigen smartphone kun je prima hoogwaardige video’s en vlogs maken voor je site en social media. Geertje Algera werkte jarenlang als journalist en programmamaker voor KRO-NCRV en geeft sinds 2014 smartphonevideotrainingen. In dit praktische boek legt zij haarfijn uit hoe je zelf professionele video’s filmt en monteert met je smartphone – voor jezelf, voor je bedrijf of voor de organisatie waarvoor je werkt. Je leert alles wat je moet weten over licht, geluid, make-up, bediening, monteren, apps en accessoires. Met talloze tips, QR-codes naar aanvullende video’s en bijdragen van experts en andere videopro’s.