HR Tech

Peter Runhaar – ISBN 978-94-92790-19-4 – € 20,00

Verschenen in april 2020.

Technologische innovaties hebben een enorme impact op het werk van de HR-professional. Nieuwe, slimme tools transformeren het recruitmentproces en VR en gamification nemen de plaats in van de klassikale training. Dankzij data-analyse krijgt HR nieuwe inzichten en kunnen interventies gerichter ingezet worden om de doelen van de organisatie te bereiken. Technologie biedt dus op alle fronten nieuwe kansen voor HR-professionals die tijdig inzien dat door deze ontwikkelingen hun rol en werkzaamheden ingrijpend veranderen.

EEN DING IS ZEKER… TECHNOLOGIE VERANDERT HET HELE HR-VAK.

In dit boek beschrijft Peter Runhaar de technologische ontwikkelingen op het HR-vakgebied. Hij bespreekt niet alleen de technologie als zodanig, maar ook de sociale en organisatorische aspecten: welke competenties zijn binnen je organisatie onmisbaar, welke impact heeft technologie op de organisatiecultuur en hoe blijft technologie in dienst staan van mens en samenleving? Een praktische insteek en veel cases zorgen ervoor dat je als HR-professional in dit boek concrete handvatten krijgt waarmee je direct in je eigen organisatie aan de slag kunt.