Wie niet tech is, is gezien

Martijn Vet – ISBN 978-94-92790-20-0 – € 10,00

Verschenen in september 2019.

De 6 technologietrends die je niet mag missen!

Gaan robots straks al ons werk overnemen? Worden computers slimmer dan wij zelf? Maakt de blockchain bankiers, notarissen en ons geldstelsel echt overbodig? Over nieuwe technologie doen de wildste verhalen de ronde. Maar wat is waar en wat kun je er de komende jaren van verwachten? Dit boek bespreekt zes technologieën die je niet mag missen omdat ze de wereld zullen veranderen. Het boek laat aan de hand van alledaagse voorbeelden zien welke toepassingen er nu al zijn en wat ons nog te wachten staat. Iedere technologie wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd. Als je dit boek hebt gelezen, kun je meepraten over de belangrijkste technologietrends en beoordelen welke impact ze zullen hebben op jouw persoonlijke leven of de branche waarin je werkzaam bent.

De zes technologieën die aan bod komen:

1. Robotisering. Maak kennis met robots, drones en zelfrijdende auto’s.
2. Big data. Lees welke voor- en nadelen het verzamelen van grote hoeveelheden gegevens heeft.
3. Artificial Intelligence (AI). Ontdek waartoe zelflerende machines in staat zijn.
4. Blockchain. Begrijp hoe blockchain vertrouwen digitaliseert door transacties verspreid te bewaren.
5. Internet of Things (IoT). Ontdek hoe straks alles via internet met elkaar verbonden is.
6. Virtual Reality/Augmented Reality. Maak kennis met de digitale werkelijkheid.