Startup Lean

Ash Maurya – ISBN 978-94-92790-07-1 – € 24,99

Verschenen in april 2018.

» MET AFSTAND EEN VAN DE BESTE BOEKEN OVER STARTUPS OOIT. PUNT. «

Het is een hele gunstige tijd om een startup te beginnen en innovaties te bedenken. Toch mislukken de meeste nieuwe producten. Niet omdat we niet afmaken waaraan we zijn begonnen, maar omdat we tijd, geld en energie verspillen aan producten waar niemand op zit te wachten.

» BIJNA 90% VAN DE 700 STEMMERS GEEFT DIT BOEK 5 STERREN OP AMAZON.COM. «

Er is grote behoefte aan een systematisch proces om nieuwe ideeën snel te toetsen en zo de slagingskans te verhogen. In dit inspirerende boek helpt Ash Maurya je een passend product te vinden waaraan de markt behoefte heeft, de zogenoemde ‘product-market-fit’. Ash heeft een succesvolle methode ontwikkeld die is gebaseerd op Lean Startup, Customer Development en low-budget technieken (bootstrapping). Zijn razend populaire tool Lean Canvas, waarmee je een nieuw businessmodel voor je startup of businessidee kunt ontwerpen, wordt in dit boek veelvuldig gebruikt en toegelicht (en is gratis te downloaden).