Kanban in de praktijk

Karen Greaves, Sam Laing – ISBN 978-94-92790-09-5 – € 14,99

Verschenen in februari 2018, 2e druk!

» DE SLIMME MANIER VAN PLANNEN UIT JAPAN. «

Teveel te doen en te weinig tijd. Dat hebben we bijna allemaal. Je holt van de ene taak naar de andere, maar het lijkt wel of je nooit iets afkrijgt. Kanban is een uit Japan overgewaaide simpele en visuele planningsaanpak die je manier van werken ingrijpend zal veranderen. In agile organisaties wordt vooral het Kanban-bord gebruikt, dat je helpt je werk te organiseren en je te focussen op wat echt belangrijk is.

» DE AUTEURS WERKEN NOG MAAR 4 DAGEN ZONDER OVERUREN EN KRIJGEN MEER GEDAAN DAN OOIT TEVOREN. «

Dit boek legt met zo min mogelijk technische termen uit hoe Kanban werkt – geschikt voor beginners, maar ook voor lezers die hun Kanban-vaardigheden willen aanscherpen. Inclusief bijlage over Personal Kanban als je individueel aan de slag wilt met Kanban en uitleg van het vliegtuigspel, dat pijnlijk duidelijk maakt dat harder werken niet helpt. Superpraktisch: vandaag lezen, morgen toepassen!